Rastlinski kolagen booster Čokolada Meta

52.90 DDV

Na zalogi

Naš gradnik kolagena Vivo Life iz rastlinskih beljakovin vsebuje sestavine, ki znanstveno dokazano izboljšujejo videz in zdravje vaše kože, las in nohtov.

Na zalogi

Šifra: 058 Kategorija:

Opis

ZAKAJ NAJ BI JEMALI KOLAGENSKA DOPOLNILA?

Kolagen je beljakovina, ki je ključni gradnik naše kože, kosti in vezivnega
tkiva.

Ko se staramo, naše telo proizvaja manj kolagena. To pomeni, da
strukturna celovitost naše kože upada, ko postajamo starejši, kar vodi k
nastajanju gub in oslabitvi sklepnega hrustanca.

Naše telo naravno proizvaja kolagen z združevanjem aminokislin, kot sta
glicin in prolin, ki jih najdemo v vaši hrani, z drugimi hranili, kot so
vitamin C, cink in baker.

Z rednim jemanjem visokokakovostnih gradnikov kolagena lahko
zagotovite svojemu telesu aminokisline in hranila, ki jih potrebujemo za
vzdrževanje zdrave ravni kolagena. Rezultat je boljša koža in močnejši
sklepi kljub staranju.

Pomaga pri razvoju in ohranjanju zdrave kože, las in nohtov.

Prispeva k normalnemu delovanju kosti.

Prispeva k normalnemu delovanju hrustanca.

ZA BOLJŠI IZGLED IN POČUTJE

Naš gradnik kolagena iz rastlinskih beljakovin vsebuje sestavine, ki znanstveno dokazano izboljšujejo videz in zdravje vaše kože, las in nohtov. Ko izgledaš dobro, se tudi dobro počutiš.

Osnova naših gradnikov kolagena je rastlinska mešanica beljakovin in fermentiranih aminokislin z dodanimi hranili, ki dokazano pomagajo vašemu telesu graditi kolagen; to so vitamin C, vitamini B, cink in baker.

Dopolnilo vašemu telesu zagotavlja aminokisline in hranila, ki jih potrebujete za tvorbo kolagena – telesu daje gradnike, ki jih potrebuje za zdravo novo kožo, lase, sklepe in vezivno tkivo.

In ker so naši gradniki kolagena fermentirani in na rastlinski osnovi, so izjemno lahko prebavljivi. To pomeni, da ne povzročajo napihnjenosti ali nelagodja, s katerim se srečate pri večini izdelkov s kolagenom živalskega izvora.

KAJ VSEBUJE?

TEŽAVE Z VEČINO KOLAGENSKIH DODATKOV

Živalska osnova

Ali ste vedeli, da naša telesa razgradijo kolagenske dodatke živalskega izvora v različne aminokisline, ki jih naše telo nato uporabi za oblikovanje lastnega kolagena?

Morski in goveji kolagen sta pridobljena iz živali – vključno z luskami, kostmi, kožo in drugimi deli živali. Ti so pogosto pridobljeni iz tovarniških kmetij, ki so škodljive za naše okolje.

Naše rješenje

Za izgradnjo kolagena vam ni treba jesti kolagena. Pravzaprav jemanje tovrstnih dodatkov nič ni bolj učinkovito pri izgradnji kolagena kot vaše lastno telo. Oskrbeti ga je treba le s pravimi gradniki.

Naš kolagen gradnik iz rastlinskih beljakovin zagotavlja vrhunski aminokislinski profil in več hranilnih snovi v primerjavi z morskim in govejim kolagenom, hkrati pa je dober za vas, planet in živali, s katerimi ga delimo. Zato ga je certificiralo združenje Vegan Society.

Neučinkoviti odmerki

Večina kolagenskih dodatkov na trgu ne vsebuje zadostnih odmerkov ključnih sestavin, kar ni cenovno učinkovito. Ti izdelki ne dajejo pravih rezultatov in so dobri samo za dobiček proizvajalca.

Naše rješenje

Uporabljamo visok odmerek aminokislin in hranilnih snovi za izgradnjo kolagena, ki znanstveno dokazano podpirajo proizvodnjo kolagena, las, kože in nohtov.

Naša mešanica vsebuje tudi 240 mg ultra čiste hialuronske kisline v enem odmerku, kar zagotavlja spremembe, ki jih lahko vidite in občutite, ter 600 mg bambusovega izvlečka silicijevega dioksida, kar pomaga okrepiti naravno sposobnost vaše kože, da zadržuje vodo.

Slaba kakovost sestavin

Številni vodilni izdelki s kolagenom vsebujejo poceni in nekakovostne sestavine, ki pogosto onesnažujejo okolje – vključno s težkimi kovinami, herbicidi, pesticidi, PCBS in še več.

Naša rešitev

Naši rastlinski gradniki kolagena so testirani v neodvisnem laboratoriju in sicer na prisotnost težkih kovin in več kot 500 drugih vrst škodljivih sestavin, vključno s herbicidi in pesticidi.

Slabi aminokislinski profili

Večina kolagenskih dodatkov na trgu vsebuje slab aminokislinski profil, kar pomeni, da ne vsebujejo vseh različnih gradnikov, ki jih vaše telo potrebuje za izgradnjo lastnega kolagena.

Naše rješenje

Naši rastlinski gradniki kolagena imajo natančen aminokislinski profil, ki ga vaše telo potrebuje za proizvodnjo kolagena. Je boljši od drugih vodilnih blagovnih znamk kolagena, zaradi česar je tudi učinkovitejši.

240mg hialuronske kisline

Ultra-Pure

Hialuronska kislina prispeva k zdravi koži, nohtom in lasem, vendar se naravne ravni v našem telesu s staranjem zmanjšujejo.

Dodana hranila, ki jih vaše telo potrebuje za izgradnjo kolagena

Vitamin C, cink, baker, vitamini skupine B, kurkuma in drugo.

600 mg bambusovega izvlečka silicijevega dioksida

Bambusov izvleček silicijevega dioksida pomaga krepiti naravno sposobnost naše kože, da zadržuje vodo.

Rastlinska mešanica beljakovin in aminokislin

Vsebuje vse esencialne aminokisline, ki jih vaše telo potrebuje za izgradnjo kolagena. Fermentiran za lažjo prebavljivost – brez napenjanja ali nelagodja.

Go to Top