OKUSNI VEGANSKI LATTE NAPITKI

100  % veganski napitki z adaptogeni, ki pomagajo telesu, da se prilagodi na različne notranje in zunanje okoliščine. Na voljo so trije različni okusi, vsi pa vsebujejo kokosovo mleko, ki je bogato z vitamini in minerali ter poskrbi, da je pripravljen napitek odličnega okusa in kremaste strukture.

Rastlinski latte napitki Vivo life  MAGIC niso samo okusni, temveč v sebi skrivajo adaptogene učinke medicinskih gob, ki so bile uveljavljene že pri starodavnih ljudstvih, celo toliko, da so jim pripisovali čudežne lastnosti.

Vsak izmed okusov nosi tudi glavno sestavino (Matcha, Kurkuma, Kakav), ki se razlikujejo po svojih lastnostih in učinkih. Več si preberite v opisu izdelkov.

Priprava je enostavna: Merico latte napitka vmešajte v pogreto rastlinsko mleko po vašem okusu in uživajte v čarobnih trenutkih.

 • Veganska vroča čokolada z dodanimi Reishi gobicami in Ašvagando bo poskrbela za odličen spanec. Za najboljši okus jo primešajte k ovsenemu mleku. Ste vedeli, da Reishi gobe zmanjšujejo krvni tlak in raven holesterola?
 • Kremast veganski latte napitek z dodanimi kordiceps gobicami in Matcho, ki zvišuje nivo energije. Za najboljši okus zmešajte z vašim najljubšim rastlinskim mlekom. Ste vedeli, da se kordiceps gobice priporoča tistim, ki so bolj nagnjeni k prehladu in gripi, saj gobice izboljšujejo toleranco na hlad in zvišujejo telesno energijo?
 • Veganski latte napitek Zlata kurkuma je narejen na osnovi kurkume z dodanimi različnimi super živili, med njimi je goba Resasti bradovec, ki izboljšuje in ščiti živčni in imunski sistem. Za najboljši okus napitek primešajte k svojemu najljubšemu rastlinskemu mleku.
 • Latte napitki MAGIC so narejeni izključno iz sestavin rastlinskega izvora in so odličnega okusa. V vsakem latte napitku se skriva posebna vrsta gob:
  • Resasti bradovec (Hericium erinaceus) za izboljšanje živčnega in imunskega sistema
  • Reishi gobice (Ganoderma lucidum) za relaksacijo in izboljšanje spalnega cikla
  • Kordiceps (Cordyceps) za povečanje energije in koncentracije
  V paketu prejmete latte napitke: vroča čokolada, kurkuma ter matcha/kokos.