Rastlinske beljakovine
VIVO LIFE

Veganski Proteini

VIVO LIFE

Zdrave in okusne rastlinske beljakovine so od svojih prvih dni grobega, zemeljskega okusa prehodile dolgo pot. Naše rastlinske beljakovine Vivo Life so okusne, hitro se zmešajo in vsebujejo zelo visok odmerek beljakovin, običajno med 20 in 25 g na merico.

  • Brez soje, glutena, GMO

  • Brez umetnih arom, barvil in polnil

  • Testirano na težke kovine, herbicide in pesticide.

  • 100% rastinske sestavine in “cruelty free”

veganski proteini vivo life whole
veganski proteini vivolife

Rastlinske Beljakovine

Enostavna rastlinska beljakovinska mešanica za preprosto dodajanje beljakovin k vaši prehrani.

21g popolnih rastlinskih beljakovin iz graha, konoplje in buče
naravne arome in gladka tekstura.

Preverite naš izbor najboljših rastlinskih beljakovin


Rastlinske beljakovine PERFORM

Mešanica rastlinskih beljakovin, BCAA, kurkume in prebavnih encimov, ki vam pomagajo pri intenzivnih treningih in hitrejšem okrevanju.

25 g beljakovin in 6 g BCAA na porcijo za rast in regeneracijo mišic. Naravno bogato z železom, cinkom in selenom. Podpira vaš imunski sistem in dviguje raven energije. Z izvlečkom kurkume in prebavnimi encimi.

veganski proteini vivolife perform
veganski proteini vivolife whole


Rastlinske beljakovine WHOLE

Mešanica rastlinskih beljakovin, esencialnih maščob, vitaminov, mineralov in zdravilnih zelišč.
Napolnite svoj dan s to odlično prehransko mešanico.

21 g rastlinskih beljakovin, 22 esencialnih rastlinskih vitaminov in mineralov, žive kulture, kurkuma in ashwagandha

Rastlinski Kolagen Booster

Vivo Life kolagenski boosterji vsebujejo sestavine, ki dokazano izboljšujejo videz in zdravje vaše kože, las in nohtov.

veganski kolagen builder vivo life

Dalibor Petrinić priporoča Vivo Life!

Dalibor Petrinić je osebni in lifestyle trener iz Reke in avtor knjige “Prehrana za katero smo ustvarjeni”. Verjame, da mora biti vadba harmonija uma, telesa in duha, zato je vsa svoja priporočila o življenjskem slogu, prehrani in vadbi preizkusil na sebi in svojih strankah. Z vadbo se ukvarja že skoraj 30 let, glavni namen njegovega dela pa je ozaveščanje ljudi, njihovo izobraževanje o pomenu prehrane in skrbi zase.

“Dolgo časa sem iskal rastlinska kvalitetna prehranska dopolnila brez umetnih dodatkov in testirana na čistost. Z izdelki Vivo Life je bilo mojega iskanja konec. So odličnega okusa in sestave. Res dobre in kvalitetne veganske beljakovine.”

Dalibor Petrinić

Več o Vivo Life rastlinskih beljakovinah

Zakaj izbrati beljakovine na rastlinski osnovi (veganske beljakovine)?

Praktični in okusni veganski proteini so daleč stran od svojih ranih začetkov grobega in zemeljskega okusa. Naši proteini Vivo Life so okusni, hitro se mešajo in vsebujejo veliko količino beljakovin, običajno med 20 do 25 g po merici. A njihove najboljše prednosti so:

  • ne bodo vam vznemirili črevesja
  • absorbirali boste več beljakovin
  • z njimi boste hitreje gradili mišično maso
  • boljši so za vaše zdravje
  • prijaznost do okolja
  • etičnost in sočutnost do živih bitij

Katere veganske beljakovine Vivo Life priporočamo za vaš življenjski slog ali cilj?

Včasih je težko izbrati prave beljakovine glede na cilj ali situacijo v kateri smo se znašli. Naša ponudba vključuje veganske proteine ​​VIVO LIFE, PERFOM in WHOLE.

Veganske beljakovine PERFORM:

Veganski proteini Vivo Life PERFORM z dodanimi superhranili so odlično dopolnilo za vse aktivne ljudi, športnike, mame in vse ostale, ki si želijo kakovostnih prehranskih dopolnil odličnega okusa. Kombinacija fermentiranih beljakovin rumenega graha in hladno stiskanih konopljinih beljakovin bo z dodatkom prehranskih encimov in superživil poskrbela za optimalno absorpcijo in učinkovitost. Obogateni s superživili, ki povečujejo energijo, in rastlinskimi aminokislinami BCAA za izboljšanje učinkovitosti. Vsebujejo 25 g beljakovin na merico.

Veganske beljakovine VIVO LIFE:

Veganski proteini Vivo Life so 100% rastlinski proteini iz konopljinih, bučnih in grahovih proteinov. Vsebujejo kar 21 g beljakovin na merico.

Veganske beljakovine WHOLE:

Veganska mešanica Vivo Life Whole je popolnoma rastlinska in naravna. Vsebuje kar 22 esencialnih vitaminov in mineralov ter kar 5 milijard dobrih bakterij. Vsebuje tudi izvleček korenine ašvagande in kurkumo. Vsebuje kar 21 g beljakovin na merico in le 3,6 g ogljikovih hidratov.